Van harte welkom bij Trollebo-Björshus!

Kamer met ontbijt - Selfcatering

Waarom is een verblijf voor u bij Trollebo-Björshus de moeite waard? 

Het antwoord is duidelijk. Wij bieden u een goede service, een heerlijk bed & breakfast ontbijt-buffet, ruime smaakvol ingerichte kamers, voorzien van eigen douche/toilet, radio/tv en wifi, eigen ingang en terras.

Tevens zijn te huur twee volledig ingerichte vrijstaande huizen, geschikt voor 4-6 personen. 

Trollebo-Björshus met zijn mooie tuinen, is uniek gelegen midden in de natuur tussen de heuvels met prachtig uitzicht op het omliggende landschap. De omgeving bestaat voornamelijk uit bossen, heide en grasland, klein meertje, moeras, beekjes. De totale oppervlakte circa 18 ha.

Het grenst direkt aan het natuurreservaat Drakamöllan, bekend voor zijn bijzondere flora en fauna. Soms grazen er schapen, koeien en paarden. De omgeving is aantrekkelijk voor natuur- en vogelliefhebbers, maar ook voor wandelaars en fietsers. Er is geen autoverkeer.

Er zijn in de buurt stranden, golfbanen en vele bezienswaardigheden. 

In de winter, wanneer er sneeuw is, kan men lang-laufen.

Nabij gelegen vindt u gezellige dorpjes en stadjes zoals o.a. Degeberga, Maglehem, Lillehem, Brösarp, Kivik, Simrishamn, Åhus en Kristianstad.

Wij houden veel van dieren, echter vanwege allergieën die zich kunnen voordoen, volgen wij een lijn van geen huisdieren. Ook hebben wij een niet-roken verzoek.

Kinderen zijn van harte welkom. Wij spreken nederlands en de moderne talen.

Trollebo-Björshus is het gehele jaar geopend, ook gedurende de feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud- en Nieuwjaar (vuurwerk-vrij!).

 


Trollebo-Björshus
Wina & Gerrit Schuytvlot
Tingalyckevägen 225
S-297 95 Degeberga
Sweden
Tel: +46 (0)44-35 10 31
Fax: +46 (0)44-35 10 58
Mobil: +46 (0)708-66 85 01
www.trollebobjorshus.com
E-mail: info@trollebobjorshus.com